måndag 31 december 2007

Gott nytt ar fran oss pa Koh Lanta

Hej pa er alla! Nu ar det snart dags for nyarsbuffen och vi kommer att ga in i 2008 6 tiummar fore er. Vi saknar er alla men har det valdigt bra! Vi onskar ett gott nytt 2008!!!!!

Lena med Krister Fuglesang i magen


Kalle ritar om sin kusin som Lena och Johan skall ha.

fredag 28 december 2007

Tillbaka till Koh Lanta

Nu ar viu tillbaka pa svenskon och bor tillsammans med Erlandssons. Det ar lungt och barnen stortrivs i8 poolen som har rutchkana. Jag och Kalle har klippt oss idag for sammanlagt under 80 spann. Annika har lamnat in ett megalass med tvatt. Skont. Hoppas ni har det bra hemma och har ar vadret fortfarande bra och vi ater mycket god mat. Inge bilder mojligt pa detta stalle heller. HaDe.

söndag 23 december 2007

Fortfarande Koh Mook

Det ar sa lungt har att vi tror att vi ar i paradiset. Annuka har nu oxa dykt och Hampus snorklar for fulla muggar. Oskar simmade tvas over poolen idag, visserligen med en rejal kallsup, men anda. Kalle hoppar svanhoppet och har makta stolt. Jag och Annika turas om att lasa samma bok. Stieg Larssons andra om Mikael och Lisbeth. I morgon ar det julafton och vi far se hur det gar. Pa hotellet laddar man for nagon buffe med upptradande och stahej, det blir nog bra. Na nu maste jag ut i solen igen. GOD JUL PA ER FRAN OSS PA KOH MOOK.

onsdag 19 december 2007

Nu ar vi pa Ko Mok

Nu har vi spenderat 3 dagar pa en helt fantastisk o. Det ar som ett litet paradis. Har ar det dock inte lika valforsett med shopping och internet, vilket gor att vi just nu inte kan lagga in nagra bilder fran denna ljuvliga plats. Vi skall stanna har i 8 dagar, sen far vi se. Har nyar bokat pa koLanta.

Jonas var och dok igar, det hade varit riktigt trevligt aven om han blev attackerad av massor av brannmaneter. Tack xylokain. Hampus har just igar funnit en van Linus, en mysig kille fran Stockholm. Hampus har for ovrigt skrivit sin egen forsta mening ...Itag va jag pa stan... kul!

Inatt var det Kalles tur att ha kontakt med den elaka krakmannen, han verkar redan ma battre. Vi tar det anda lugnt idag sa far vi se om det blir snorkling imorgon kanske. Ingen anledning att hasta med besluten tid finns det gott om...

Hoppas ni alla har det bra hemma. jag skall forsoka lagga in nagra bilder pa min mobilblogg kolla dar.

söndag 16 december 2007

liten uppdatering

Vi bor nu pa twin bay resort pa Koh Lanta (Se utsiktskortet nedan) och allt ar toppen. Med undantag fran att jag (Jonas) det senaste dygnet lyckats fa ryggskott, stukat foten, varit magsjuk och haft feberfrossa samtidigt. Illa - det ar doch battre nu men i natt var jag inte snygg. Det kan annika intyga. Vi har ridit elefant, matat apor, paddlat kayak i mangrovtrasket, hyrt en Tuc Tuc och mopedat omkring pa landsbygden. Annika och hjalpredan oskar ar och hamtar tvatt. Oskar har for ovrigt kastat simpuffarna, kalle hittar pa nya sprak och hampus loser soduku. Annika och jag haller oss upptagna med att ta hand om barnen, sola, bada, jogga, blogga, hamta tvatt mm. I morgon aker vi till Koh Mook och vi kommer att atervanda till Koh Lanta mellan 28:e och 3:e for att fira nyar med fam Erlandsson. Se lite kort nedan.

Utsikt fran hotelletkortet


Tuc tuc pa landsbygden


Vi hyrde en tuc tuc och fastande i ett hallregn

Kayaking i mangrovetrask


Elfantridning i Koh Lantas djungel


lördag 8 december 2007

Bad och Kanoting pa Phi PHi Island




Vi har hittat nagra mysiga vanner fran Obbola. Tvillingtjejerna ar 8 ar och vara barn har jatte kul med dem.



Vi stack ut pa en snorkeltur, superkul Hampus snorklade ocksa. Det var ganska blasigt sa vi hade ett gang som somnade gott...

Thailands forsta vecka



Att dricka ur en kokosnot var toppen, vara egna barcelona spelar vacker stor uppmarksamhet

var de en kommer.




Det ar ett gott gang som faktiskt riktigt sallan tappar hummoret , trots vantan och varme.

Men poolen ar givetvis det basta!

söndag 2 december 2007

Rustade för beachen


Hampus Kalle och Oskar är numer Barcelona fans... Tack Eva för de underbara tröjjorna.